Servicii oferite

69 / 100
Realizare site - New Style Software
Realizare site – New Style Software

SERVICIILE OFERITE DE NOI

 Serviciile oferite de noi sunt complete și cuprind toate aspectele legate de realizarea și întretinerea unui site de prezentare atrăgător și profesional, a unui magazin online, blog sau site de tip portal.

Începand cu înregistrarea numelui de domeniu dorit, continuând cu planificarea și construcția efectivă a site-ului web, și în cele din urmă cu găzduirea, mentenanța  și întreținerea site-ului, noi vă oferim cea mai bună soluție la prețuri accesibile.

Puteți opta pentru o soluție completă care cuprinde: înregistrarea  numelui de domeniu, realizarea site-ului, găzduirea lui pe servere, mentenanța și administrarea, sau puteți opta doar pentru unul sau mai multe din aceste servicii.      

GĂZDUIRE ȘI MENTENANȚĂ SITE

Toate site-urile trebuie să fie găzduit undeva fizic, pe un server (un calculator performant).

Gazduirea unui site web se plătește lunar sau anual. Gazduirea web profesională are prețuri începând cu 5 euro/luna.

Noi vă oferim găzduirea site-urilor pe servere performante aflate în rețeaua celui mai mare transportator de internet din România. Serverele pentru găzduire sunt Super Servere cu 48-64 core, 256 – 512 GB Ram si RAID 10 SSD Enterprise pentru Data Center și sunt dotate cu Cloudlinux, Litespeed, cPanel, Imunify360, SpamExperts si Softaculous. Rețeaua în care se află serverele de găzduire este legată direct la RoNIX, ceea ce mărește viteza de transfer pentru utilizatori, indiferent în ce rețea se află.

Toate pachetele de găzduire includ:

 • CPanel – administrare cont;
 • Panou de administrare a site -ului, simplu de utilizat, cu interfață prietenoasă, în limba română;
 • Software Suport: CGI, PHP, PERL, Cron, FrontPage, Curl, GD, Image Magick, Agora shopping cart, Instant osCommerce;
 • Facilități Email: WebMail, Email Alias, Mailing lists, SpamAssassin, Autoresponders, Antivirus, MailForward, IMAP, SMTP

Toate site-urile beneficiaza de protectie DDOS, si backup-uri zilnice cu R1soft si Acronis.

În cazul în care doriți să vă mutați site-ul de la altă firmă de găzduire la noi, transferul datelor de pe vechiul server pe serverele noastre se face gratuit !

Găzduind site-ul pe serverele noastre beneficiați de:

 • Spațiu generos;
 • Calitate garantată;
 • Securitate;
 • Suport gratuit.

ADMINISTRARE ȘI ACTUALIZARE SITE

Actualizarea permanentă a site-ului dv. va duce la îmbunătățirea poziției în urma căutărilor pe Google și a altor motoare de căutare și va crește numărul de vizitatori ai site-ului.

Un site care este modificat și actualizat frecvent, va fi punctat mult mai bine de către motoarele de căutare decât un site al cărui conținut rămâne mult timp același.
Motorul de căutare va analiza și numărul de linkuri ce provin din paginile web noi, sau care se modifică constant.

Firma noastră, va oferă pe baza unui abonament anual serviciul de administrare și actualizare.

Acest serviciu include, printre altele, modificari ale structurii, aspectului și conținutului site-ului dacă doriți să faceți în timp anumite modificări.

De asemenea, serviciul include actualizarea site-ului cu materiale noi (texte, documente, imagini, videoclipuri, etc.) Dupa ce primim aceste materiale de la dumneavoastră pe e-mail sau WhatsApp, le introducem în site.

NUME DE DOMENIU

Noi vă rezervăm și înregistrăm domeniul pe care îl doriți (dacă este liber și nu l-a cumpărat altcineva.
Domeniul va fi înregistrat direct pe numele dumneavoastră și el vă va aparține în exclusivitate.
Înregistrarea definitivă a domeniului va fi realizată în maxim 24 de ore de la confirmarea plății.

ETAPELE PROIECTULUI

Serviciile de web design oferite de firma noastră includ următoarele etape:

 • Consultanță și brainstorming:
  în această etapă, echipa de specialiști în web design discută cu clientul nevoile și obiectivele acestuia pentru site-ul web, precum și cerințele de design și funcționalități dorite.
 • Proiectare și prototipare:

pe baza informațiilor colectate în etapa anterioară, echipa de web design începe să creeze prototipuri și machete ale site-ului, pentru a stabili structura și arhitectura acestuia. Clientul este implicat în procesul de aprobare a design-ului și layout-ului.

 • Dezvoltare și implementare:

odată ce design-ul este aprobat, echipa de specialiști în programare începe să dezvolte și să implementeze site-ul web conform specificațiilor și cerințelor stabilite. Această etapă implică adesea crearea de conținut, integrarea de funcționalități specifice și testarea site-ului pentru a asigura buna funcționare.

 • Optimizare și SEO:

după finalizarea site-ului, acesta este optimizat pentru motoarele de căutare cum ar fi Google, pentru a se asigura că pagina va fi indexată corect și va apărea în primele rezultate de căutare. De asemenea, se pot implementa strategii SEO pentru creșterea vizibilității și traficului pe site.

 • Mentenanță și actualizare:

după lansarea site-ului, firma noastră poate oferi servicii de mentenanță, administrare și suport pentru a asigura că site-ul rămâne actualizat, sigur și funcțional. De asemenea, pot fi implementate actualizări și îmbunătățiri periodice în funcție de feedback-ul și necesitățile clientului.